2014. június 7., szombat

Légvédelmi sziréna

1. Ez megmosta

2. Ez kicsavarta

3. Ez frissentartotta

4. ez tálalta


Ebben a blogban szándékosan nincsenek reklámok. Hogyisne, én szeretném megmondani, mi szerepeljen az oldalamon. Most például egy nagyszerű konyhai eszköz, a saláta-centrifuga, ami saláta-mosó és salátástál is egyben.
- Anyukám, centrifugájjad ki mán a salátákat! - hát gondolom ez nem egy gyakori mondat a magyar háztartásokban. Gyanús is, hogy minek egy újabb ilyen ketyere. Azért, mert a saláta akkor ízletes, ha az öntetet nem higítja fel a mosólé. Ebben a csinos kis kosárban szépen meg lehet mosni a salátaleveleket, majd megverekedni a tekerés jogáért és egy légvédelmi sziréna hangjához hasonlatos effekttel kísérve hihetetlenül sok vizet csavarni ki a salátalevelek közül. A kosárkából a tálba vissza lehet tenni a megmosott-felvágott leveleket. A hűtőben nagyon sokáig friss marad az így előkészített alapanyag. A csinos tálba az egyéb összetevőkkel, öntettel össze is keverhetjük művünket. 
A világoszöld dizájn kifejezetten jó étvágyat csinál a nyers zöldséghez.

5. ez e két icike-picike mind megette












3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ebböl a leg edelmi szirenabol nekem is van es imadom;) oriasi nagy segitseg nem csak a salatak mosasa es centrifugalakor hanem az igazan nagyon nagyon nehezen moshato spenotnal is. Ajanlom mindenkinek es meg csak nem is draga!

Névtelen írta...

Tetszik..., de hol tudok venni ilyen centrifugát?

Anyul írta...

A Moulinex gyártotta. Nekem az osztrák Jézuska hozta, de biztosan lehet ilyet kapni itthon is konyhafelszerelést áruló boltokban.