2010. május 27., csütörtök

Off

A kazán tényleg nagyon fáj. 40 ezer forint lesz. 6 éve hasznájuk a jónevű és elég drága kazánt. Ezalatt az idő alatt gyakorlatilag még egyszer megvettük. Én ezt egyszerűen nem hiszem el, hogy ez normális, hogy egy alkatrész, amit behoznak Kínából, 30 ezer forintba kerüljön. És a szerelés meg tízezerbe. Emelje fel a kezét, aki 10 ezer forintos órabérben dolgozik! Az ember viszont nem tehet mást: fizet. Tudja ezt jól a cég.
Ne ezt nevezem tisztességtelen piaci magatartásnak. És mivel nincs fórum, ahol ezt a vadkapitalizmusban orvosolják, a keserűségemet leírtam ide.

Uff

3 megjegyzés:

Bianka írta...

UFF-UFF te szegény én így jártam a sütővel, csak én törökből vártam egy hónapig. Na meg elhagytuk a garancia papírt is

BirgánAndi írta...

Én a drágaságos német fűnyírómmal jártam így. Alig volt vele vágva a fű, és egy szezon alatt kipurcant.1 év garancia volt rá, ami ha a fűnyírási szezont vesszük 0. Egyik tavasszal megvettük, következő nyáron kb a 2. használatkor elromlott. Csak az ékszíj, vagy mi ment tönkre. DE! Egyszerűen nem lehet ám kicserélni, de nem ám ! Valami fődarabbal együtt van az egész, így kb annyiba kerülne a csere, mint újkorában a masina. Hát nem! Van egy majd 10 éves jól működő noname (ami szegény nyugdíjazva lett a csilivili nyugati szuper mitt), és azt használom. Mondjuk a Ti gázkazánotokon ez nem segít.:(

Anyul írta...

Nos végül is a munka 20 percig tartott. Igaz a munkadíj 5 ezer volt, a másik 5 ezret meg kiszállási díjként kellett fizetnem.
Elképzelem, ahogy az összes munkahelyem fizet 5 ezer forintot mindennap - többször is, hiszen jövök-megyek több munkahely között is - hogy szíveskedtem befáradni dolgozni....
Arról nem beszélve, hogy a taxi sem kerül ennyibe, úgyhogy ez is egy jó vastag lehúzás....